جمعه, ۱۰ فروردین , ۱۴۰۳
کانال فراخوان کنفرانسها و همایشهای کشور

آخرین مطالب
مطالب پربازدید
آخرین نظرات



رتبه بندی علمی دانشگاههای ایران
منتشر شده در شنبه، ۱۲ اسفند، ۱۳۹۶ | ساعت 08:54 | کد خبر: 3593 نسخه قابل پرینت

اهداف دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

اهداف این کنگره عبارت است:

  • به اشتراک گذاری ایده ها، دستاوردها و یافته های نوین علمی، پژوهشی و فناوری
  •  دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران و سایر کشورها جهت تبادل دانش تئوری و فنی
  • سوق دادن فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگران کشور به سوی حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی
  • ایجاد فضای مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور به محققین و دانشجویان
  • فراهم نمودن زمینه جذب طرح‌های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت‌های صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی.
  • گسترش همکاری‌های منطقه ای و بین المللی در صنعت غذا
  • برگزاری جلسات هم اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات فنی
  • انعکاس نتایج پژوهش‌های انجام شده به بخش‌های اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی.
لطفا در صفحات اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و به سایر پژوهشگران اطلاع دهید...

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.