یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
کانال فراخوان کنفرانسها و همایشهای کشور

آخرین مطالب
مطالب پربازدید
آخرین نظرات



رتبه بندی علمی دانشگاههای ایران
منتشر شده در چهارشنبه، ۲ دی، ۱۳۹۴ | ساعت 13:44 | کد خبر: 1572 نسخه قابل پرینت

درباره کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

در دنیای کنونی، نابسامانی در بخش تولیدات کشاورزی بسیار زیاد است و هنوز امنیت غذایی بخش عمده ای از مردم در کشورهای در حال توسعه تأمین نشده است. مطالعات نشان میدهد حدود یک سوم غذای تولید شده در جهان، هر ساله هدر می رود.

کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

امروزه چالش هایی چون افزایش گرسنگی در سطح جهان، عدم وجود تعادل در رژیم غذایی روزانه افراد، نابودی محیط زیست و منابع طبیعی،خشکسالی و کمبود آب باعث شده است تا موضوع امنیت غذایی به یکی از مهمترین مسایل جوامع بشری تبدیل شده در این راستا تأمین امنیت غذایی، از شرایط اصلی تحقق امنیت ملی و از ارکان توسعه اقتصادی کشورهای جهان بدل گردد.
امروزه نزدیک به ۷۰ درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده است. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین گشته و این محصولات نقش مهمی در تامین امنیت غذائی جامعه بشری بر عهده دارند.
در کشور ما نیز با توجه به آمارهای سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی (فائو) میزان سرانه مصرف گندم بیش از دو برابر متوسط جهانی میباشد و مردم ایران بعنوان یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان گندم به ویژه به شکل نان در جهان، با سرانه مصرف ۱۶۵ کیلوگرم گندم در سال در رتبه ششم مصرف جهانی قرار دارند از اینرو عوامل تاثیر گذار بر این محصولات استراتژیک تاثیر مستقیمی بر وضعیت پایداری امنیت غذائی حاکم بر کشور خواهند داشت.
با توجه به مصرف بالا و نقش و اهمیت غلات در تامین انرژی مورد نیاز و سلامت انسانها امروزه محققین در تلاش هستند تا با اعمال اصلاحات لازم در غلات و فرآورده های خوراکی حاصله از آن، بخش اعظمی از مشکلات عمومی جامعه در بخش های سلامت و تامین امنیت غذائی را با استفاده از امکانات و توانمندیهای صنایع غذائی و کشاورزی برطرف نمایند.
درهمین راستا دبیرخانه دائمی کنفرانس غلات، نان و فرآورده های آردی در نظر دارد تا با همکاری و مشارکت انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران و انجمن علوم و صنایع غذائی ایران و با استفاده از تجارب اساتید و متخصصان بخش های علمی و صنعتی، حوزه صنایع غلات کشور نسبت به جمع آوری و فراخوان نیازهای پژوهشی و صنعتی حوزه غلات، نان و فرآورده های آردی در قالب کنفرانس های سالانه اقدام نموده و با هدایت پتانسیل تحقیقاتی محققین و دانشجویان علوم و صنایع غلات به سمت کمبودهای علمی در راستای ارائه راهبردهای تحقق امنیت غذایی پایدار در کشور به عنوان اصل اساسی اقتصاد مقاوتی حرکت نماید.
لذا از کلیه صاحبنظران، متخصصین و دانشجویان علاقمند دعوت میگردد تا نتایج تحقیقات و مطالعات خود را در خصوص سرفصلهای علمی تعیین شده در قالب مقاله از طریق سایت کنفرانس به این دبیرخانه ارسال فرمایند.

اهداف برگزاری

هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غلات
فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققین و دانشجویان کشور
ایجاد بستر دائمی جمع آوری و بررسی مقالات علمی در حوزه علوم و صنایع غلات
کاهش هزینه های ارزیابی مقالات علمی دانشجویان کشور
فراهم نمودن زمینه ی جذب طرح های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت های صنعتی توسط دانشگاهیان و پژوهشگران و صنعتگران داخلی.
ارائه آخرین دستاوردها و یافته های علمی و صنعتی به فعالین حوزه غلات
زمینه سازی تعامل بیشتر بین نیروهای متعهد، متخصص دانشگاهی و صنعتی

مخاطبان علمی و پژوهشی

دانشگاه ها، انجمن های علمی و صنفی، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی حوزه غلات کشور
اساتید، محققین و پژوهشگران علوم وصنایع غذائی
دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی حوزه صنایع غذائی
دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های کشاورزی
مسئولین فنی و کنترل کیفی شرکت های تولید کننده فرآورده های آردی
واحد های تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت صنایع غلات

مخاطبان صنعتی ودولتی

وزارت کشور
وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بهداشت
وزارت صنایع
سازمان غذا و دارو
سازمان ملی استاندارد ایران
شرکت های غله و خدمات بازرگانی کشور
کارخانجات آرد کشور
شرکت های فعال در حوزه ترانزیت و ذخیره سازی غلات
تولید کنندگان و صنایع فعال در حوزه غلات و فرآورده های آردی(تولید کنندگان نانهای صنعتی، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، نشاسه، مالت و آبجو و …)
مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع غذائی
واحد های تحقیق و توسعه سازمانهای دولتی و خصوصی
ارائه دهندگان خدمات و تجهیزات به صنایع فعال حوزه غلات، نان و فرآورده های آردی

لطفا در صفحات اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و به سایر پژوهشگران اطلاع دهید...

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.