دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
کانال فراخوان کنفرانسها و همایشهای کشور

آخرین مطالب
مطالب پربازدید
آخرین نظرات



رتبه بندی علمی دانشگاههای ایران
منتشر شده در شنبه، ۲۸ آذر، ۱۳۹۴ | ساعت 09:39 | کد خبر: 1503 نسخه قابل پرینت

معرفی چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران IIAC2016

انرژی ارزان‌قیمت و موقعیت منحصر‌به‌فرد در خلیج‌فارس طی دهه گذشته، ایران را به مکانی مناسب برای تولید آلومینیوم اولیه تبدیل کرده است.

نه‌تنها محصولات صنایع بالادستی ایران نرخ رشد صنعت آلومینیوم را در این کشور روشن می‌سازند بلکه صنایع پایین‌دستی آلومینیوم نیز، نقش به‌سزایی را در این رشد ایفا می‌کنند.

 چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران IIAC2016

معرفی چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران IIAC2016

به‌گفته ایمیدرو، ایران بیستمین تولیدکننده بزرگ آلومینیوم در جهان است ولی به آلومینیوم بیشتری جهت تأمین تقاضای این فلز که با نرخ ۱۰ درصدی رو ‌به رشد است، نیاز دارد.

در سال ۲۰۱۲، ایران ۳۳۸ هزار تن آلومینیوم تولید نمود و تصمیم دارد تا سال ۲۰۱۶ این رقم را به ۷۷۰ هزار تن و تا سال ۲۰۲۵ به ۱٫۵ میلیون تن افزایش دهد ( البته ایمیدرو درحال بررسی تغییر این هدف‌گذاری از ۱٫۵ به ۵ میلیون تن است).

سرمایه‌گذاری ۸٫۵ میلیارد یورویی (۱۱٫۴ میلیارد دلاری) جهت چهاربرابر کردن تولید تا سال ۲۰۲۵، تنها بخش کوچکی از برنامه رشد صنعت آلومینیوم ایران در آینده می‌باشد.

با توجه به بحران اقتصادی که سراسر جهان را دربر گرفته، ارتقاء بسیاری از صنایع فلزی بالاخص صنعت آلومینیوم، افکار بسیاری از افراد را به خود جلب نموده و به خط‌مشی خاصی نیاز دارد.

به منظور برطرف‌ کردن این نیاز، کنفرانس بین‌المللی آلومینیوم ۲۰۱۶ (IIAC 2016) توسط مرکز تحقیقات آلومینیوم ایران (IARC) و ایمیدرو (IMIDRO)، در تاریخ ۱۱-۱۲ ماه می سال ۲۰۱۶،‌ (۲۲ و ۲۳ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵) در تهران برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این کنفرانس، تمرکز بر صنعت رو ‌به ‌رشد آلومینیوم ایران و سراسر جهان است.

دوره قبل این کنفرانس در سال ۲۰۱۴ و در شهر تهران با موفقیت برگزار گردید، در این کنفرانس ۴۵۰ شرکت‌کننده داخلی و ۴۰ شرکت‌کننده خارجی از سراسر جهان گرد‌هم آمدند. در این کنفرانس بیش ‌از ۱۰۰ نماینده صنعتی از ایران و خارج از ایران نقطه‌نظرات خود را در زمینه تکنولوژی صنایع بالادستی و پایین‌دستی آلومینیوم و پتانسیل تولید آلومینیوم در منطقه خلیج‌فارس به اشتراک گذاشتند.

این رویداد سکویی برای مهندسین و متخصصین از سازمان‌های آکادمیک و صنعتی جهت تکامل یک رویکرد جمعی در راستای دستیابی به نیازهای امروزی و آینده صنعت آلومینیوم محسوب می‌شود.

لطفا در صفحات اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و به سایر پژوهشگران اطلاع دهید...

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.