
- معرفی ششمین کنگره عناصر کمیاب ایران
- معرفی اعضای کمیته علمی کنفرانس ملی ایده های نوین در روانشناسی و علوم تربیتی
- کارگاه های آموزشی سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی
- معرفی کنفرانس ملی بافت فرسوده شهری
- پیام رییس دوازدهمین کنگره بین المللی و هفدهمین کنگره کشوری ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران
- درباره کنگره دوسالانه و بین المللی سلامت درحوادث و بلایا
- آغاز فعالیت پایگاه رتبه بندی پژوهشی بانکها همزمان با هفته پژوهش
- معرفی اعضای کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره همایش ملی کارآفرینی در بستر فناوری اطلاعات
- متن مصاحبه دبیرخانه همایش شرق شناسی، فردوسی فرهنگ و ادب فارسی با دبیرعلمی همایش
- شیوه نقش آفرینی خانواده متاثر از خط مشی های حاکمیتی
- کمیته علمی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی اعضای کمیته علمی و اجرایی یازدهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری و سومین کنگره سلامت مردان
- صدور گواهی زود هنگام پذیرش مقاله و داوری سریع مقالات
- آغاز اعلام پیش از موعد نتایج داوری هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- برگزاری کارگاه آموزشی بررسی راهکارهای شکل گیری و توسعه تعاونی های چند منظوره گردشگری روستایی
- مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه منتشر شد.
- فراخوان مقاله دهمین همایش مجازی بین المللی تحولات جدید ایران و جهان
- درباره چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
برگزاری دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمان ها ،انجمن های تخصصی،شرکت های داخلی و بهره گیری از نقطه نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی “دومین همایش توسعه کیفیت ، راهبردی فراگیر در سلامت غذا” را ۲۸اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در محل سالن همایش های اسناد و کتابخانه ملی با اهداف زیر برگزار می نماید:
به گزارش روابط عمومی انجمن مدیریت کیفیت ایران ،نیاز روزافزون جامعه به غذای سالم و ایمن ، یکی از مهمترین موضوعاتی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان ومحققان را به خود معطوف داشته است. دراین راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش های مطلوب نگهداری و پیشگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و …، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچکس پوشیده نیست. علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع وپیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبک های نوین غذایی شده، به گونه ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و مکمل های غذایی به شکل روز افزونی احساس می گردد.
بدین منظور انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمان ها ،انجمن های تخصصی،شرکت های داخلی و بهره گیری از نقطه نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی “دومین همایش توسعه کیفیت ، راهبردی فراگیر در سلامت غذا” را ۲۸ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در محل سالن همایش های اسناد و کتابخانه ملی با اهداف زیر برگزار می نماید.
* نقش توسعه استانداردها در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی.
* تجربیات موفق در ارتقاء و پایداری کیفیت
*تغذیه مناسب ضامن سلامت جامعه
*نقش سازمان های نظارتی در ارتقای سلامت غذا.
* توسعه فناوری نوین در صنعت غذا.
* اهمیت زنجیره تامین و توزیع در حفظ و پایداری کیفی مواد غذایی.
*جایگاه استقرار سیستم های مدیریتی در صنعت غذا.
*تاثیر برچسب گذاری(چراغ راهنما) در ارتقای آگاهی مصرف کنندگان.
* سیستم های ارتباط با مشتری و رضایت مندی مشتریان.
* نقش توسعه کیفیت در اقتصاد
امید است ارائه آخرین یافته های تحقیقات در حوزه علوم غذایی در این همایش مسیر را برای تحقیقات کاربردی تر و متناسب با نیاز جامعه بشری و به ویژه حال حاضر کشور فراهم آورد.