
آخرین مطالب
- معرفی ششمین کنگره عناصر کمیاب ایران
- معرفی اعضای کمیته علمی کنفرانس ملی ایده های نوین در روانشناسی و علوم تربیتی
- کارگاه های آموزشی سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی
- معرفی کنفرانس ملی بافت فرسوده شهری
- پیام رییس دوازدهمین کنگره بین المللی و هفدهمین کنگره کشوری ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران
- درباره کنگره دوسالانه و بین المللی سلامت درحوادث و بلایا
- آغاز فعالیت پایگاه رتبه بندی پژوهشی بانکها همزمان با هفته پژوهش
- معرفی اعضای کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره همایش ملی کارآفرینی در بستر فناوری اطلاعات
- متن مصاحبه دبیرخانه همایش شرق شناسی، فردوسی فرهنگ و ادب فارسی با دبیرعلمی همایش
- شیوه نقش آفرینی خانواده متاثر از خط مشی های حاکمیتی
- کمیته علمی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی اعضای کمیته علمی و اجرایی یازدهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری و سومین کنگره سلامت مردان
مطالب پربازدید
- صدور گواهی زود هنگام پذیرش مقاله و داوری سریع مقالات
- آغاز اعلام پیش از موعد نتایج داوری هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- برگزاری کارگاه آموزشی بررسی راهکارهای شکل گیری و توسعه تعاونی های چند منظوره گردشگری روستایی
- مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه منتشر شد.
- فراخوان مقاله دهمین همایش مجازی بین المللی تحولات جدید ایران و جهان
- درباره چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
آخرین نظرات
کارگاههای آموزشی دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا
دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا در تاریخ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ توسط انجمن مدیریت کیفیت ایران در شهر تهران برگزار می شود.
کارگاههای آموزشی دومین همایش توسعه کیفیت راهبردی فراگیر در سلامت غذا به شرح زیر است:
۱-نکات کلیدی پیاده سازی استاندارد ISO22000 با رویکرد استاندارد ISO22004
ارائه توسط مهندس محمد مدرس صادقی(آرم سرت)
۲- ۱۰ عدم انطباق در حوزه ایمنی مواد غذایی
ارائه توسط دکتر فرشاد کیانفر(SGS)
۳-نقش نشانگرهای رنگی تغذیه ای در اصلاح الگوی مصرف و ارتقاء سلامت
ارائه توسط مهندس سعیدرضا رضایی (سازمان غذا و دارو)
*
به اطلاع میرساند کارگاهای آموزشی دارای امتیاز بازآموزی می باشد.