دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.
اعضای کمیته علمی این همایش به شرح زیر است:
دکتر محمدحسین عزیزی
دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه تربیت مدرس
دکتر محمدعلی رضوی
دانشگاه فردوسی مشهد
دانشگاه فردوسی مشهد
دکتر مهدی کدیور
دانشگاه صنعتی اصفهان
دانشگاه صنعتی اصفهان
دکتر اصغر خسروشاهی اصل
دانشگاه ارومیه
دانشگاه ارومیه
دکتر بابک قنبرزاده
دانشگاه تبریز
دانشگاه تبریز
دکتر کرامت الله رضائی
دانشگاه تهران
دانشگاه تهران
دکتر مهرداد نیاکوثری
دانشگاه شیراز
دانشگاه شیراز
دکتر جواد توکلی
دانشگاه جهرم
دانشگاه جهرم
دکتر سهیلا زرین قلمی
دانشگاه زنجان
دانشگاه زنجان
دکتر اشرف گوهری اردبیلی
دانشگاه همدان
دانشگاه همدان
دکتر محمد حجتی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین
دکتر حمید رضا اخوان
دانشگاه شهید با هنر کرمان
دانشگاه شهید با هنر کرمان
دکتر حسن خوش قلب
دانشگاه صنعتی شاهرود
دانشگاه صنعتی شاهرود
دکتر یحیی مقصودلو
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر مسعود رضائی
دانشگاه تربیت مدرس تهران
دانشگاه تربیت مدرس تهران
دکتر امیر پور فرزاد
دانشگاه گیلان
دانشگاه گیلان
دکتر رضا اسماعیل زاده کناری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر زینب رفتنی امیری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر مریم عزیزخانی
دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
دکتر جمشید فرمانی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر رضا فرهمندفر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر محمدرضا کسایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر جعفر محمد زاده میلانی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر علی معتمد زادگان
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سید جعفر هاشمی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سید رضا طباطبایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سیدعلی جعفرپور
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سکینه یگانه
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر رسول کدخدائی
پژوهشکده علوم و صنایع غذائی مشهد
پژوهشکده علوم و صنایع غذائی مشهد
دکتر محمد حسن ایکانی
سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران
دکتر مهرناز امینی فر
پژوهشگاه استاندارد
پژوهشگاه استاندارد
دکتر سید رضا حجازیان
اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مازندران
اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مازندران
دکتر الناز میلانی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی
دکتر غلامرضا پازوکی
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دکتر ایران عالم زاده
دانشگاه صنعتی شریف
دانشگاه صنعتی شریف
دکتر امیر الهامی راد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
دکتر مریم قراچورلو
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
دکتر محمدرضا کوشکی
دانشگاه شهید بهشتی
دانشگاه شهید بهشتی
دکتر محمدعلی نجفی
دانشگاه زابل
دانشگاه زابل