دکتر احمد به پژوه استاد روانشناسی دانشگاه تهران و دبیرعلمی همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیب های اجتماعی طی سخنانی گفت:
“با شکر و سپاس بیمنتها و حمد و ثنای بیپایان به درگاه حضرت حق که انسان را به زیباترین صورت آفریده است و با سلام و درود به محضر پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و ائمه معصومین صلواتالله علیهم اجمعین و تقدیم بهترین سلامها و درودها به ارواح طیبه شهدای انقلاب اسلامی ایران و نیز با تقدیم گرمترین سلامها و درودها به یکایک استادان، پژوهشگران، دانشجویان و فرهیختگان.
در چشمانداز کنونی، در حوزه علوم انسانی، به ویژه روانشناسی و جامعهشناسی، وقایع فراوانی رخ داده، پژوهشهای بیشماری صورت گرفته، اندیشههای نوینی متبلور گشته، روشهای جدیدی ارائه گردیده و افقهای روشنتری آشکار شده است. تمامی این شناختها، تحولات و پیشرفتهای روزافزون، به ما کمک میکند تا به کمیت و کیفیت زندگی شهروندان کشور عزیزمان غنای بیشتری ببخشیم و به آنان خدمات اجتماعی و رفاهی بهتری ارائه دهیم و به انسانها نگاه دوستانهتر، مثبتتر و ژرفتری داشته باشیم. بدون تردید در هزارۀ سوم میلادی شهروندان ایرانِ اسلامی حق دارند از رفاه شایستهای و خدمات آموزشی و اجتماعی مناسبی بهرهمند شوند تا به بالاترین میزان رشد و توسعۀ همه جانبه نایل گردند.
از این رو، بسیار خرسندیم که در نظر است با همت و تلاش چندین سازمان و انجمن علمی، همایش ملی روانشناسی و مدیریت آسیبهای اجتماعی در تاریخ نوزدهم و بیستم اسفند ۱۳۹۴ در محل دانشگاه آزاد اسلامی، واحد چابهار برگزار شود و به بررسی و واکاوی مسائل و مشکلات، شناسایی علتها و موانع، راهکارها و راهبردهای اجرایی از منظر فردی، خانوادگی، آموزشگاهی و اجتماعی بپردازد.
بنابراین از یکایک استادان، پژوهشگران، دانشجویان و فرهیختگان عزیز و ارجمند، صمیمانه دعوت به عمل میآید با ارائه مقالههای تحلیلی و پژوهشی خود به این همایش، مشارکتی فعال و پویا داشته باشند تا بتوان با همفکری و همدلی میان دولت و ملت به رشد و توسعۀ لازم و برقراری ارتباط نزدیک میان شهروندان، خانوادهها، مراکز آموزشی و دانشگاهها و مسئولان کشور نایل شویم. در این راستا در نظر است به منظور بسترسازی مناسب در تمام ابعاد اجتماعی و فرهنگی، زمینۀ مشارکت تمام سازمانها و مؤسسههای دولتی و سازمانهای مردم نهاد برای حضور هر چه بیشتر در این همایش فراهم شود.
ما با برگزاری این همایش در نظر داریم به مسئولان و کارشناسان قوای مجریه، مقننه و قضاییه بگوییم که شهرونداناین جامعه حق دارند از فرصتهای برابر بهرهمند شوند و نیز حق دارند از کمیت و کیفیت زندگی لازم و خدمات و امکانات مناسب استفاده کنند. از این رو، ما وظیفه داریم زمینۀ رشد و تعالی یکایک شهروندان را در تمام نقاط شهری، روستایی و عشایری فراهم سازیم و در رفع موانع بکوشیم. هدف دیگر همایش ایجاد حساسیت نسبت به حقوق و نیازهای افراد با نیازهای ویژه و خانوادههای آنان است. همچنین آشناسازی دست اندرکاران جامعه نسبت به منابع طبیعی، منابع انسانی و توانمندیهای افراد جامعه، هدف دیگر همایش را تشکیل میدهد که بدون تردید تحقق این هدفها؛ همکاری، هماهنگی، همفکری و همدلی تمام نهادها و سازمانهای مربوط را میطلبد.
امید است این همایش با لطف و عنایت خداوند سبحان و مشارکت و حمایتهای صمیمانۀ شما بتواند به هدفهای مورد نظر دست یابد و موجب پدیدآیی یک جریان هم اندیشی ارزشمند بین استادان، کارشناسان، کارگزاران و اندیشمندان برای ارائه خدمات بهینه به شهروندان جامعه در سراسر ایران اسلامی شود.
در پایان وظیفۀ خود میدانم از تمامی سازمانها و کلیه کسانی که در حُسن برگزاری این همایش ما را یاری میکنند، پیشاپیش صمیمانه تقدیر و تشکر کنم و سلامت، بهروزی و توفیقات روزافزون همۀ آنان را از خداوند منان درخواست نمایم.”