دکتر علی صنایعی دبیرکل کنفرانس و رئیس پژوهشکده مدیریت دانشگاه اصفهان طی پیامی گفت: با عنایت به روند پویا و تکاملی ادبیات بازاریابی از بازاریابی ۱ (با منشأ تولید انبوه) به بازاریابی ۲ (بر مبنای مدیریت ارتباط با مشتری) و در نهایت به بازاریابی ۳ (در فضای بازاریابی جامعه گرا) در هزاره سوم، جای بسی مسرت است که دومین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی نیز با همت اساتید برجسته داخلی و خارجی و دانشگاه های مطرح کشور از جمله دانشگاه های تهران، علامه طباطبائی، شهید بهشتی، صنعتی شریف، دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه اصفهان، شیراز، فردوسی مشهد، چمران اهواز و دانشگاه آزاد اسلامی در سالن همایش های بین المللی هتل المپیک تهران برگزار می گردد.
با همکاری پژوهشکده مدیریت دانشگاه اصفهان، تفاهم نامه های علمی و پژوهشی و همچنین حمایت های معنوی و اجرایی گسترده ای در راستای جذب دانشگاه های USM مالزی، دانشگاه Lehavre فرانسه و چندین موسسه و شرکت های بازرگانی، بانک های داخلی و خارجی از جمله شرکت سرمایه گذاری ایران و کره (Kotra) و … برای برگزاری هرچه بهتر این کنفرانس منعقد گردید.
خوشبختانه با توجه به رویکرد علمی پژوهشی دبیرخانه کنفرانس و رایزنی های صورت گرفته، امکان انتشار مقالات برتر کنفرانس در دو مجله علمی – پژوهشی تحقیقات بازاریابی نوین و مجله پژوهشنامه مدیریت بازاریابی دانشگاه کردستان که با نمایه های ISC، SID و مجله JIBEمالزی و دانشگاه UEL انگلستان فراهم گردیده است.
امید است با چنین دیدگاه بلندی و با مشارکت صاحبنظران، پژوهشگران، اساتید و همچنین نهادها و سازمان های داخلی گامی در جهت اعتلای سطح مدیریت بازاریابی کشور برداشته شود.