اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران در تاریخ۲۷ مهر ۱۳۹۵ تا ۲۹ مهر ۱۳۹۵ توسط دانشگا تربیت مدرس و انجم علوم و صنایع غذائی ایران در شهر تهران برگزار می شود.
اعضای کمیته برگزار کننده این همایش به شرح زیر است:
دکتر محمد حسین عزیزی-رئیس کنگره
دکتر محسن برزگر-دبیر کل کنگره
دکتر محمد شاهدی-رئیس شورای سیاست گذاری و راهبردی
دکتر محمد علی سحری-دبیر علمی کنگره
دکتر محمدرضا کوشکی-دبیر اجرائی کنگره
دکتر حسن احمدی گاولیقی-قائم مقام دبیر اجرائی کنگره
دکتر زهره حمیدی اصفهانی-دبیر کمیته علمی
دکتر سلیمان عباسی-رئیس کمیته داوران