دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۴
کانال فراخوان کنفرانسها و همایشهای کشور

آخرین مطالب
مطالب پربازدید
آخرین نظرات



رتبه بندی علمی دانشگاههای ایران
منتشر شده در چهارشنبه، ۲ دی، ۱۳۹۴ | ساعت 14:03 | کد خبر: 1575 نسخه قابل پرینت

معرفی اعضای کمیته داوری مقالات کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی

کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی در تاریخ۱ تیر ۱۳۹۵ توسط گروه همایشیاران  در شهر تهران برگزار می شود.

اعضای کمیته داوری مقالات کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآورده های آردی به شرح ذیل است:

معرفی اعضای کمیته داوری

معرفی اعضای کمیته داوری

دکتر محمدحسین عزیزی، دانشگاه تربیت مدرس، دبیر علمی کنفرانس
مهندس بهروز رفیعی طاری ، دانشگاه آزاد اسلامی
دکترمحمد سعید یارمند، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دکتر هادی رضوی ، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
دکتر مهدی کدیور، دانشگاه صنعتی اصفهان
دکتر سیدهادی پیغمبردوست، دانشگاه تبریز
دکتر مهدی کریمی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جهاد دانشگاهی مشهد
دکتر لیلا نوری، انجمن علمی غلات ایران
دکتر محمدتقی گلمکانی، دانشگاه شیراز
دکتر سید محمدهاشم حسینی، دانشگاه شیراز
دکتر مرجان مجدی نسب، دانشگاه شیراز
دکتر زهرا شیخ الاسلامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جهاد دانشگاهی مشهد
دکتر مسعود نجف نجفی، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی
دکتر مهدی قیافه داوودی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی جهاد دانشگاهی مشهد
دکتر حبیب معاون شهیدی، دانشگاه فردوسی مشهد
دکتر محمد حجتی ، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
دکتر محمد رضا سابقی ، مرکز علمی کاربردی غلات قائم
دکتر بهزاد ناصحی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان
دکتر حبیب واحدی، دانشگاه علوم پزشکی مازندران
دکتر علیرضا قدس ولی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان گلستان
دکتر پریسا دلفان ، انجمن علمی غلات ایران
دکتر مهران اعلمی، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر امیر پورفرزاد، دانشگاه گیلان
دکتر آرش کوچکی، دانشگاه فردوسی مشهد
مهندس حسین حدادی ، انجمن علمی غلات ایران
دکتر مانیا صالحی فر، دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر سید علی مشعشعی، انجمن علمی غلات ایران
دکتر عبدالرضا محمدی نافچی، دانشگاه آزاد اسلامی
خانم دکتر زینب رفتنی امیری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر جعفر میلانی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر اینانلو ، استاد دانشگاه
دکتر یحیی مقصودلو، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر علیرضا صادقی ماهونک، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر مرتضی خمیری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر مهدی کاشانی نژاد، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر علیرضا صادقی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر سید مهدی جعفری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر محبوبه کشیری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر شادی بلوریان، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذائی جهاد دانشگاهی مشهد
مهندس شهرام بیرقی طوسی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذائی جهاد دانشگاهی مشهد
دکتر فرشته حسینی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذائی جهاد دانشگاهی مشهد
دکتر رضا کاراژیان، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذائی جهاد دانشگاهی مشهد
مهندس غلامعلی گلی موحد، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذائی جهاد دانشگاهی مشهد
دکتر معصومه مهربان، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذائی جهاد دانشگاهی مشهد
دکتر الناز میلانی، پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذائی جهاد دانشگاهی مشهد
مهندس مریم شمشیرساز، شرکت تولیدی آرد نیک
دکتر علی گنجلو، دانشگاه زنجان
دکتر ایران عالم زاده، دانشگاه شریف
دکتر رزاق محمودی، دانشگاه تبریز
دکتر فروغ محترمی، دانشگاه ارومیه
دکتر حمیدرضا جوشقانی، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر مجتبی رئیسی، مرکز تحقیقات سلامت غلات
مهندس جواد زنگانه، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر محمدرضا هنرور، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر فرهاد نیک نژاد، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر مهدی صادقی، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر حمیده اکبری، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر سمیرا عشقی نیا، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر امیر ذوالفقاری، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر سیدحسین حسینی قابوس، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر ابوالفضل فدوی، مرکز تحقیقات سلامت غلات
دکتر آرش طاهری، مرکز پژوهش های غلات

*

دبیرخانه علمی کنفرانس از کلیه اساتید و پژوهشگران حوزه علوم و صنایع غلات جهت عضویت در کمیته داوری مقالات کنفرانس دعوت بعمل می آورد.
علاقمندان میتوانند با تکمیل وارسال فرم اعضای کمیته علمی کنفرانس به همراه یک قطعه عکس و به همراه رزومه به آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه(irancerealtech@gmail.com) ارسال نمایند.

دریافت فرم همکاری علمیدریافت فرم درخواست همکاری علمی

لطفا در صفحات اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و به سایر پژوهشگران اطلاع دهید...

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.