انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمان ها ،انجمن های تخصصی،شرکت های داخلی و بهره گیری از نقطه نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی “دومین همایش توسعه کیفیت ، راهبردی فراگیر در سلامت غذا” را ۲۸اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در محل سالن همایش های اسناد و کتابخانه ملی با اهداف زیر برگزار می نماید:
به گزارش روابط عمومی انجمن مدیریت کیفیت ایران ،نیاز روزافزون جامعه به غذای سالم و ایمن ، یکی از مهمترین موضوعاتی است که توجه دولتمردان، اندیشمندان ومحققان را به خود معطوف داشته است. دراین راستا، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و به کارگیری روش های مطلوب نگهداری و پیشگیری از ضایعات بی رویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کیفیت محصولات و …، از جمله مواردی است که اهمیت آن بر هیچکس پوشیده نیست. علاوه بر این، رشد و توسعه جوامع وپیشرفت علوم و صنعت، سبب پیدایش عادات و سبک های نوین غذایی شده، به گونه ای که نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآورده های جدید غذایی و مکمل های غذایی به شکل روز افزونی احساس می گردد.
بدین منظور انجمن مدیریت کیفیت ایران با همراهی سازمان ها ،انجمن های تخصصی،شرکت های داخلی و بهره گیری از نقطه نظریات کارشناسان و اساتید دانشگاهی “دومین همایش توسعه کیفیت ، راهبردی فراگیر در سلامت غذا” را ۲۸ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در محل سالن همایش های اسناد و کتابخانه ملی با اهداف زیر برگزار می نماید.
* نقش توسعه استانداردها در ارتقای کیفیت و ایمنی مواد غذایی.
* تجربیات موفق در ارتقاء و پایداری کیفیت
*تغذیه مناسب ضامن سلامت جامعه
*نقش سازمان های نظارتی در ارتقای سلامت غذا.
* توسعه فناوری نوین در صنعت غذا.
* اهمیت زنجیره تامین و توزیع در حفظ و پایداری کیفی مواد غذایی.
*جایگاه استقرار سیستم های مدیریتی در صنعت غذا.
*تاثیر برچسب گذاری(چراغ راهنما) در ارتقای آگاهی مصرف کنندگان.
* سیستم های ارتباط با مشتری و رضایت مندی مشتریان.
* نقش توسعه کیفیت در اقتصاد
امید است ارائه آخرین یافته های تحقیقات در حوزه علوم غذایی در این همایش مسیر را برای تحقیقات کاربردی تر و متناسب با نیاز جامعه بشری و به ویژه حال حاضر کشور فراهم آورد.