
- معرفی ششمین کنگره عناصر کمیاب ایران
- معرفی اعضای کمیته علمی کنفرانس ملی ایده های نوین در روانشناسی و علوم تربیتی
- کارگاه های آموزشی سومین کنفرانس ملی رویه های بتنی
- معرفی کنفرانس ملی بافت فرسوده شهری
- پیام رییس دوازدهمین کنگره بین المللی و هفدهمین کنگره کشوری ارتقاء کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران
- درباره کنگره دوسالانه و بین المللی سلامت درحوادث و بلایا
- آغاز فعالیت پایگاه رتبه بندی پژوهشی بانکها همزمان با هفته پژوهش
- معرفی اعضای کمیته علمی اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
- درباره همایش ملی کارآفرینی در بستر فناوری اطلاعات
- متن مصاحبه دبیرخانه همایش شرق شناسی، فردوسی فرهنگ و ادب فارسی با دبیرعلمی همایش
- شیوه نقش آفرینی خانواده متاثر از خط مشی های حاکمیتی
- کمیته علمی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی هفدهمین کنگره سراسری انجمن مدیکال انکولوژی و هماتولوژی ایران و کنفرانس سالانه پرستاری سرطان
- معرفی اعضای کمیته علمی و اجرایی یازدهمین کنگره مرکز تحقیقات بهداشت باروری و ناباروری و سومین کنگره سلامت مردان
- صدور گواهی زود هنگام پذیرش مقاله و داوری سریع مقالات
- آغاز اعلام پیش از موعد نتایج داوری هفتمین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
- برگزاری کارگاه آموزشی بررسی راهکارهای شکل گیری و توسعه تعاونی های چند منظوره گردشگری روستایی
- مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه منتشر شد.
- فراخوان مقاله دهمین همایش مجازی بین المللی تحولات جدید ایران و جهان
- درباره چهارمین کنفرانس بین المللی اقتصاد در شرایط تحریم
- درباره اولین کنفرانس ملی مهندسی مدیریت ; طراحی و توسعه سامانه ها و فرایندهای سازمانی
معرفی کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری
انسان از آغاز خلقت همواره به دنبال سرپناه بوده است. به تدریج با ایجادتمدن بشری مساله ایجاد راه وگذرهای مواصلاتی پیش آمد است. پس از آنکه انسان مراحل اولیه تنازع بقا را پشت سر گذاشت و وابستگی او به طبیعت به طور نسبی کاهش پیدا کرد با افزایش ارتباطات اجتماعی بین انسان ها و ویژگی های جوامع شهری امروز سبب ناپایداری میان او ، محیط طبیعی و مصنوع شده و جامعه مدنی امروز را با مشکلاتی چون زیست محیطی، اجتماعی، فرهنگی، مدیریتی، اقتصادی و کالبدی مواجه کرده است.
با رشد فزاینده بشر وایجاد تحول های ساختاری درنوع زندگی، سازوکارها تغییریافته تا آنجا که امروزه دیده می شود انسان به معماری چیره دست درشکل دهی منظر شهری خود تبدیل گردیده است. براین اساس، اندیشه در باب الگوهای توسعه شهری مستلزم تقید توسعه دریک محدوده کالبدی به نام” شهر” است که جنبه ای از فرایند توسعه را دربرمی گیردکه با التفات بر متغیرهای مرتبط با زندگی شهری شکل می گیرد. محدودیت های اجرایی در محیط شهری، هزینه های اضافی بابت کنترل تاثیرات اجتماعی پروژ ه ها، وجود نهادهای متفاوت ، محدودیت بخش عمومی برای اعطای تضمین سرمایه گذاری خارجی و وجود خدمات دولتی رقیب موجب شده است که ساخت و توسعه شهری با مشکلات زیادی روبرو شود .
البته لازم بذکراست که برای شناسایی و حل چالش های پیش روی این تیپ پروژهای شهری، راهکارهایی برای اجرا آن به صورت علمی و تخصصی وجود دارد که در جای خود قابل بحث و بررسی می باشد امروزه ضرورت توجه به وجود این عناصر کاربردی می تواند حتی پایه های تولید ناخالص ملی برای عرصه صادرات پایدار به کشورهای منطقه و جهان تلقی گردد. منظر شهری پایدار برآمده از فرآیند توسعه ای است که ذهنیت و امکان ارتقای همیشگی سلامت اجتماعی ، اقتصادی بوم شناسانه شهر و منطقه را فراهم کرده و این ذهنیت و امکان را به عینیت و اقدام مبدل ساخته است. لذا در راستای تحقق توسعه پایدار شهری می بایست شرایطی فراهم شود تا امکان بسترسازی در زمینه مباحث عمران و معماری نیز فراهم گردد. آنچه مسلم است حرکت به سوی توسعه وآبادانی زمانی محقق خواهد شدکه زیرساخت های علمی وعملی موجودباشد، دانشگاه ها ، سازمان های مهندسی وسایردستگاه های اجرایی ضامن ومجری ایجاد این زیرساخت ها می باشند.
از این رو برگزاری کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منطر شری در راستای برگزاری موفق کنفرانس های قبلی و بازتاب بسیار گسترده آنها در دانشگاه استانبول و با بهره گیری از تجارب گذشته ، اساتید بزرگوار دانشگاه های معتبر ترکیه و جهان و نهادهای علمی پژوهشی فرصتی مناسب جهت تبادل اطلاعات و ارائه ی یافته های پژوهشی نوین و گردهم آوردن صاحب نظران، اندیشمندان، دانشگاهیان، سیاستگزاران و مدیران، سازمانهای ذی ربط و علاقه مند، مهندسین مشاور و متخصصان و علاقه مندان مباحث عمران ، معماری ، شهرسازی و محیط زیست می باشد.برگزاری این کنفرانس امکان تبادل نظر و ایجاد ارتباط علمی با دانشگاه ها ومراکزتخصصی کشور ترکیه ، ایران و جهان درزمینه مفاهیم مشترک معماری، سازه، مدیریت شهری، فنآوری های نوین، تاثیرسازه درشکل گیری معماری وسایرموضوعات مرتبط با محورهای کنفرانس را فراهم می سازد. بر این اساس، دبیرخانه کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و منظر شهری با افتخار از تمامی متخصصان، کارشناسان، دانشجویان، پژوهشگران و دانشمندان مراکز علمی ، تحقیقاتی و صنعتی دعوت می نماید با شرکت در برنامه های متنوع این کنفرانس در این رویداد مهم بین المللی مشارکت نموده وبا ارائه آخرین دستاوردهای علمی و اجرایی خود، زمینه دستیابی به اهداف فوق را فراهم سازند.