دوشنبه, ۱ مرداد , ۱۳۹۷
کانال فراخوان کنفرانسها و همایشهای کشور

آخرین مطالب
مطالب پربازدید
آخرین نظرات
  • هانیه شیخ: با سلام زودترین زمان صدور گواهی موقت بعد از ارسال مقاله رو لطفا اطلاع دهید. م...
  • علیمردانی: با سلام، از کدوم قسمت باید مقاله بفرستیم ....
  • جهانی: همکار گرامی باسلام و احترام با توجه به تغییر زمان برگزاری چهارمین کنفرا...
  • عزت اسلامی زاده: سلام مقاله ای با عنوان مدیریت ریسک و استفاده از آنالییز تاخیر پروژه در ساخت باز...
  • میکروفن کنفرانس: ممنون از اطلاع رسانیتون. موفق باشید...
  • پژوهشگر: امیدواریم داوری پیش از موعد بر کیفیت مقالات تاثیر منفی نگذارد....
ما را در تویتر دنبال کنید



رتبه بندی علمی دانشگاههای ایران
منتشر شده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ساعت ۰۸:۵۹ | کد خبر: 3597 نسخه قابل پرینت

اعضای کمیته علمی دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.
اعضای کمیته علمی این همایش به شرح زیر است:
دکتر محمدحسین عزیزی
دانشگاه تربیت مدرس
دکتر محمدعلی رضوی
دانشگاه فردوسی مشهد
دکتر مهدی کدیور
دانشگاه صنعتی اصفهان
دکتر اصغر خسروشاهی اصل
دانشگاه ارومیه
دکتر بابک قنبرزاده
دانشگاه تبریز
دکتر کرامت الله رضائی
دانشگاه تهران
دکتر مهرداد نیاکوثری
دانشگاه شیراز
دکتر جواد توکلی
دانشگاه جهرم
دکتر سهیلا زرین قلمی
دانشگاه زنجان
دکتر اشرف گوهری اردبیلی
دانشگاه همدان
دکتر محمد حجتی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی رامین
دکتر حمید رضا اخوان
دانشگاه شهید با هنر کرمان
دکتر حسن خوش قلب
دانشگاه صنعتی شاهرود
دکتر یحیی مقصودلو
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دکتر مسعود رضائی
دانشگاه تربیت مدرس تهران
دکتر امیر پور فرزاد
دانشگاه گیلان
دکتر رضا اسماعیل زاده کناری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر زینب رفتنی امیری
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر مریم عزیزخانی
دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
دکتر جمشید فرمانی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر رضا فرهمندفر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر محمدرضا کسایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر جعفر محمد زاده میلانی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر علی معتمد زادگان
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سید جعفر هاشمی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سید رضا طباطبایی
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سیدعلی جعفرپور
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر سکینه یگانه
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
دکتر رسول کدخدائی
پژوهشکده علوم و صنایع غذائی مشهد
دکتر محمد حسن ایکانی
سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران
دکتر مهرناز امینی فر
پژوهشگاه استاندارد
دکتر سید رضا حجازیان
اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان مازندران
دکتر الناز میلانی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی
دکتر غلامرضا پازوکی
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دکتر ایران عالم زاده
دانشگاه صنعتی شریف
دکتر امیر الهامی راد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
دکتر مریم قراچورلو
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
دکتر محمدرضا کوشکی
دانشگاه شهید بهشتی
دکتر محمدعلی نجفی
دانشگاه زابل
لطفا در صفحات اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و به سایر پژوهشگران اطلاع دهید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *