دوشنبه, ۱ مرداد , ۱۳۹۷
کانال فراخوان کنفرانسها و همایشهای کشور

آخرین مطالب
مطالب پربازدید
آخرین نظرات
  • هانیه شیخ: با سلام زودترین زمان صدور گواهی موقت بعد از ارسال مقاله رو لطفا اطلاع دهید. م...
  • علیمردانی: با سلام، از کدوم قسمت باید مقاله بفرستیم ....
  • جهانی: همکار گرامی باسلام و احترام با توجه به تغییر زمان برگزاری چهارمین کنفرا...
  • عزت اسلامی زاده: سلام مقاله ای با عنوان مدیریت ریسک و استفاده از آنالییز تاخیر پروژه در ساخت باز...
  • میکروفن کنفرانس: ممنون از اطلاع رسانیتون. موفق باشید...
  • پژوهشگر: امیدواریم داوری پیش از موعد بر کیفیت مقالات تاثیر منفی نگذارد....
ما را در تویتر دنبال کنید



رتبه بندی علمی دانشگاههای ایران
منتشر شده در ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ | ساعت ۰۸:۵۴ | کد خبر: 3593 نسخه قابل پرینت

اهداف دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران  در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران

اهداف این کنگره عبارت است:

  • به اشتراک گذاری ایده ها، دستاوردها و یافته های نوین علمی، پژوهشی و فناوری
  •  دعوت از اساتید، دانشمندان، محققان، سیاستگذاران و دانشجویان مرتبط با علوم و صنایع غذایی از ایران و سایر کشورها جهت تبادل دانش تئوری و فنی
  • سوق دادن فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی پژوهشگران کشور به سوی حل مشکلات و نیازهای صنایع غذایی
  • ایجاد فضای مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع غذایی کشور به محققین و دانشجویان
  • فراهم نمودن زمینه جذب طرح‌های پژوهشی و عملیاتی مورد نیاز شرکت‌های صنعتی توسط پژوهشگران و صنعتگران داخلی و خارجی.
  • گسترش همکاری‌های منطقه ای و بین المللی در صنعت غذا
  • برگزاری جلسات هم اندیشی، نشست‌های تخصصی، کارگاه‌های آموزشی و تبادل اطلاعات فنی
  • انعکاس نتایج پژوهش‌های انجام شده به بخش‌های اجرایی و تولیدی صنایع غذایی برای رفع موانع و مشکلات فراروی و تولید و نیز صادرات محصولات غذایی.
لطفا در صفحات اجتماعی خود به اشتراک گذاشته و به سایر پژوهشگران اطلاع دهید...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *